top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLaura van Assema

Hoe gaat het nu echt met jou?

Het was in het najaar van 2020 toen mijn vriendin de vraag stelde: Hoe gaat het nu echt met je?


Druppel

Het was de druppel die de emmer deed overlopen en vlak daarna wist ik dat ik zo niet langer verder kon.

Was haar vraag de reden dat ik mijn leven omgooide?

Nee, het was de laatste druppel in een emmer vol stress, vermoeidheid, ballen proberen hoog te houden, het voor iedereen goed willen doen en dat ene grote verlangen, die stip aan de horizon die ik tot dat moment niet durfde te volgen.


Die emmer leger maken ging niet vanzelf, daarvoor moest ik bij mezelf naar binnen, er was een hoop te verwerken. Daar heb ik op verschillende manieren hulp bij gezocht omdat het zo fijn is als iemand er voor jou licht op laat schijnen.


Het is een dierbare vraag geworden. Hoe gaat het nu echt met je?


Intentie

Toen in 2020 kon ik nog niet bedenken dat dat de vraag zou worden die leidend is in mijn werk als medium en opsteller.

Als ik een reading geef stel ik hem niet hardop maar zet ik de intentie en vraag de spirituele wereld om me inzicht te geven.

Tijdens een opstelling stel ik allerlei vragen en voel ik tegelijkertijd mee met wat iemand vertelt om tot de kern te komen van wat we op gaan stellen. Ook weer vanuit diezelfde vraag: Hoe gaat het nu echt met je?


Hoe gaat het nu echt met jou?

Wil je ook inzicht in wat er allemaal in jouw emmer zit?

Ik luister graag naar je.59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page