top of page
Gele en paarse bloemen

Donderdag 20 april  10.00 - 17.00 uur

Vergoeding:

€ 95,00 eigen opstelling

€ 25,00 meedoen als representant

Locatie : Vogelkersberg 5E, Eemnes

Ben je medium?
en loop je tegen dingen aan als:

  • Je wil een praktijk beginnen maar vind het lastig om zichtbaar te zijn.

  • Je wil demonstraties geven maar de angst om voor de groep te staan zit je in de weg.

  • Je zoekt naar erkenning van je omgeving voor je mediumschap maar erken je jezelf wel helemaal?

 

Dan is deze opstellingen dag voor jou!

Als medium met een systemische bril op zie ik hoe belemmerende overtuigingen, oude pijn en patronen van vroeger in de weg kunnen zitten bij het mediumschap.

 

Een opstelling geeft helderheid, inzicht en ruimte. Het is vaak net dat duwtje dat je nog nodig hebt.

 

Wil je alleen mee resoneren als representant? Altijd doen!

Dat alleen al geeft enorm veel inzichten. Je wordt gevraagd als resonant in de opstellingen van de vraagstellers en vaak sta je niet voor niets op die plek, waardoor de dag ook voor jou helend is.

Kudde olifanten
Groepsopstellingen

Bij een groepsopstelling werk ik hetzelfde als bij een individuele opstelling alleen werken we hier met mensen die als representant/resonant staan in de opstelling. De resonanten ervaren emoties, gevoelens of fysieke ervaringen van degene voor wie ze als resonant zijn opgesteld. Dit geeft inzicht voor jou als vraagsteller maar ook de resonant kan hierdoor inzicht krijgen over zijn of haar eigen thema’s. 

Resonant zijn is een mooie manier om de kracht van een opstelling te ervaren. Het is vaak zo dat je niet voor niets op deze plek staat, de innerlijke bewegingen die je ervaart zijn ook helend voor jezelf. Uit ervaring blijkt dat iedereen in staat is om dit te doen. 

​Groepsopstellingen vinden plaats in een kleine groep (circa 8 personen) met veel persoonlijke aandacht. 

Wat is jouw diepste
verlangen?

Je diepste verlangen uitspreken en leven. Soms zitten onze verlangens diep van binnen verstopt of vinden we het spannend er daadwerkelijk vanuit te leven. Hoe zou het zijn contact te maken met jouw verlangen, door er klank aan te geven, het helder te bekijken en daar vanuit te bewegen?

 

Stembevrijder Charo Duran van Canto! Haarlem en medium & familieopsteller Laura van Assema bundelen voor deze unieke dagworkshop hun krachten, waarin jij wordt uitgenodigd via opstellingen en stembevrijding op pad te gaan met het thema "wat is jouw verlangen? 

Stembevrijding geeft je de ruimte om jouw stem te vinden en te laten horen. Het is een heel directe en belichaamde manier om contact te maken met jezelf; waar ga ik van stromen? We oefenen samen om klank te geven aan alles wat er in ons te voelen is. In de opstelling stellen we jouw specifieke verlangen op, om zichtbaar te maken wat er nog tussen jou en dat verlangen in staat. Zodat je vervolgens vanuit helderheid een stap kunt zetten om dat verlangen ook te leven. 

Zo bekrachtigt de opstelling jou bewustzijn van jouw verlangen. En bekrachtigt het geven van stemklank jouw ervaring daarin.

 

Denk je dat je moet kunnen zingen voor deze workshop? Het gaat niet om mooi zingen, het gaat om jouw stem te gebruiken en die te laten horen ter expressie van jezelf.

Wat als ik alleen wil zingen en representeren? Prima, doen! Als representant bij de opstellingen van anderen resoneren jouw eigen thema's ontegenzeggelijk mee. Welkom om vanuit die plek mee te stromen en klank te geven!

Stembevrijding & Familieopstellingen

Maandag 27 maart 2023

10.00-17.00 uur

€ 125,00 vraagsteller

€ 50,00 meezingen en resoneren

Muziekschuur Bloemendaal

Donkerelaan 55 2061 JK Bloemendaal

_XH10156.jpg
IMG-20221206-WA0000(1).jpg
Diepste verlangen
Medium opstellingendag
bottom of page