top of page

Systemisch coachen met
Familieopstellingen

In het systemisch werken en mediumschap zitten veel overeenkomsten. Ook hier gaat het om het werken met energie en laat ik me leiden door mijn intuïtie en de spirituele wereld om te kijken wat er nodig is. Graag help ik je om inzicht te krijgen in bepaalde patronen, thema’s of gevoelens.

  • Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan en wil je daarvan af?

  • Vind je het lastig je grenzen aan te geven en ga je daar altijd overheen?

  • Ervaar je altijd onrust en weet je niet waarom?

  • Is er een verlangen?

  • Heb je een (chronische) ziekte en wil je inzicht in de onderliggende familiedynamiek?

  • Heb je moeite om jezelf zichtbaar te maken voor je eigen bedrijf?

​Dergelijke en andere patronen kunnen diep geworteld zitten in je familiesysteem waar jij je wellicht niet bewust van bent.  Door een opstelling heb je de mogelijkheid om voorbij het verhaal te kijken. Het laat de onderstroom zien en geeft je zicht op wat er echt gaande is. 

In een sessie werken we met zogenaamde vloerankers of met poppetjes op tafel die staan voor jouw familieleden, probleem of ziekte die we gaan opstellen. Jij bepaalt hoe de vloerankers of poppetjes worden neergelegd op basis van jouw gevoel en zo wordt het systeem zichtbaar.

Door het zien van de onderlinge verhoudingen, het uitspreken van zinnen en het aankijken en teruggeven van wat niet bij jou hoort komt er inzicht in de situatie. Het resultaat hiervan is dat er bij jou heling optreedt, aanvaarding van wat is of er ontstaat een behoefte tot veranderen.

Soms is een afspraak voldoende en kun je met het verkregen inzicht verder. Als er veel speelt in je leven kan het fijn zijn om een of meer vervolgafspraken te maken. 

Een sessie systemisch coachen duurt circa anderhalf uur en kost € 100,00

(betaling kan contant of via een betaalvezoek worden voldaan)

_DSF0630.jpg
Reading & Opstelling

Een reading met aansluitend een opstelling.

In een sessie op liefdevolle wijze de diepte van jou zijn in.

Uitleg over het familiesysteem 
Lees hier verder

 

bottom of page