top of page

Wie ben ik

Ik heb altijd plezier gehad in het luisteren naar anderen. Door te luisteren en aan te voelen, kun je mensen ontzettend goed helpen. En dat is iets wat ik al heel lang doe, in verschillende vakgebieden.

Voordat ik in 2021 de stap naar mijn eigen praktijk zette, ben ik jarenlang horeca ondernemer geweest. Met plezier werkte ik dagelijks aan het blij maken van mensen. Je biedt ze ontspanning en plezier. En als mensen daar behoefte aan hadden, een gezellig praatje. 

Ondanks dat horeca ondernemerschap en het mediumschap twee totaal verschillende vakgebieden lijken, liggen ze voor mij dus dicht bij elkaar. Het draait om contact met mensen en het lezen van iemands energie. Wie ben je? En waar heb jij behoefte aan? 

Iedereen vindt het fijn om gezien te worden. Bij een reading draait het volledig om iemands energie. Je voelt aan waar de behoefte zit. Daarbij maakt het niet uit of je leeft of overleden bent. Als iemand overlijdt dan sterft het lichaam maar de ziel blijft bestaan. Als medium kun je je afstemmen op die ziel en daar contact mee maken. Ik vind het samenbrengen van twee geliefden over de dood het allermooiste. Want hoe fijn is het om te weten dat degene van wie je houdt nog aanwezig is en weet wat er speelt in jouw leven? 

Maar ook jouw persoonlijk energie kan veel vertellen over wat er momenteel voor jou speelt. Door jouw energie te lezen, een zogenaamde ‘Physic reading’, kan ik je helpen tot nieuwe inzichten te komen die jij kunt gebruiken om waardevolle keuzes te maken.

In het systemisch werken en mediumschap zitten veel overeenkomsten. Ook hier gaat het om het werken met energie en laat ik me leiden door mijn intuïtie om te kijken wat er nodig is. Graag help ik je om inzicht te krijgen in bepaalde patronen, thema’s of gevoelens. ​

 

Nuchter & open minded

Als medium wordt je vaak geassocieerd met een soort zweverigheid. Dat ben ik absoluut niet.

Collega’s en vrienden beschrijven mij als open minded, nuchter, lief en eigenwijs. 

Ik wil graag ontmoetingen tot stand brengen, patronen tegen het licht houden, verhelderen. Eigenlijk wil ik gewoon voor jou een verschil maken. Op een laagdrempelige manier en met compassie.

Amandelbloesem

Wat doe je als medium?

Ik geloof dat alles energie is. En dat als we sterven ons lichaam doodgaat maar onze ziel niet. Die blijft bestaan en is springlevend. Ik stem af op die ziel. Zie het als wifi, die is om ons heen. maar je ziet het niet. Zodra ik “aangesloten” ben op de wifi ontvang ik gevoelens, beelden, woorden en geuren die overledenen doorgeven om hun dierbaren te laten weten dat ze er nog steeds zijn. Als je op reis gaat is er altijd een moment waarop je het thuisfront wil laten weten hoe het gaat. Dit geldt ook zo voor overledenen. Zij willen de achterblijvers graag laten weten hoe het gaat. De boodschappen die ik doorkrijg geven nabestaanden vaak troost en verlichting. soms wordt er sorry gezegd “vanaf de andere kant”. Dan kan iemand weer verder

Anita Kijf

bottom of page